Met het ontwerp en productie in eigen beheer leveren wij al jaren variabele volumeregelaars op het hoogste niveau. Soms komt daar dan een interessant product zoals de SmartVary uitgerold.

Smartvary is in samenwerking met onze system integrator Air-Traxx ontwikkeld. Deze VAV oplossing wordt in ruimtes toegepast, welke op basis van een gekoppelde toevoer en retour luchthoeveelheid, middels o.a een CO2 na-regeling in balans gebracht moet worden. (Klaslokalen, kantines en vergaderzalen) bijvoorbeeld. De VAV-SET bestaat uit een toevoer en retour gekoppelde VAV en wordt compleet af -fabriek stekker klaar geleverd. Deze set is variabel in te vullen, dus een combinatie met bijvoorbeeld ronde en rechthoekige VAV's is zeker mogelijk. Wij leveren deze regeltechniek integratie ook als optie op onze standaard VAV oplossingen.

Smartvary VAV's kenmerken zich door:

  • Een doordachte VAV, met geïntegreerde regeltechniek.
  • Een combinatie tussen toevoer en retour op basis van bijvoorbeeld CO2. 
  • Extreem eenvoudig te monteren, met kleur connecties. 
  • Het complete regelsysteem, zit op de VAV en is stekker klaar. 
  • Bekijk hier de Smartvary in onze catalogus of stuur een mail voor meer informatie.

Nauwkeurig en Kwalitatief

De kwaliteit van de afwerking en de details geven aan dat er goed over dit product is nagedacht. Het complete regelsysteem is direct op de unit gemonteerd, aangesloten en stekker klaar. De kleurgecodeerde inputs zorgen ervoor dat deze VAV units bijna niet verkeerd aan te sluiten zijn. Het FloXact meetkruis biedt zeer nauwkeurige metingen vanaf 1.0m/s.

Opbouw, calibratie en instellen inbegrepen

Door een totaal oplossing aan te bieden kun je dit product snel en gemakkelijk in je project toepassen. Bel ons op 087 784 92 28 voor advies en technische informatie of bekijk de complete serie in onze online catalogus.

Meer weten over dit product?

catalogus VAV Catalogus SmartVary Neem contact op