Met het ontwerp en de productie van VAV’s in eigen beheer leveren wij al jaren variabele volumeregelaars op het hoogste niveau. En, de ontwikkelingen staan niet stil waardoor we nu een heel interessant nieuw product hebben ontwikkeld, de Smartvary.

De Smartvary is in samenwerking met onze system integrator Air-Traxx ontwikkeld. De Smartvary set wordt veelvuldig toegepast in ruimtes, waarbij de toevoer en retour op basis van CO2 in balans wordt gebracht. Bijvoorbeeld in klaslokalen, kantines en vergaderzalen. 

De Smartvary set bestaat uit een toevoer en retour gekoppelde VAV en wordt compleet en stekkerklaar geleverd. De Smartvary set is variabel in te vullen, dus een combinatie met bijvoorbeeld ronde en rechthoekige VAV's is mogelijk. Wij leveren de geïntegreerde regeltechniek ook als optie op onze standaard VAV oplossingen.

Smartvary VAV's kenmerken zich door:

  • Een doordachte VAV, met geïntegreerde regeltechniek en stekkerklaar afgeleverd

  • Een combinatie tussen toevoer en retour op basis van bijvoorbeeld CO2 

  • Extreem eenvoudig te monteren door middel van kleur connecties

    Bekijk hier de Smartvary in onze catalogus of stuur een mail voor meer informatie.

Nauwkeurig en hoge kwaliteit

Aan de kwaliteit van de afwerking en de details kun je zien dat er goed over dit product is nagedacht. Het complete regelsysteem is direct op de unit gemonteerd, is aangesloten en stekkerklaar. De kleur gecodeerde inputs zorgen ervoor dat deze VAV units bijna niet verkeerd zijn aan te sluiten. Het FloXact meetkruis biedt daarnaast zeer nauwkeurige metingen vanaf 1.0m/s.

Opbouw, kalibratie en instellen inbegrepen

Met de Smartvary heb je een totaaloplossing in handen die je gemakkelijk en snel in je project kan toepassen. Bel ons op 087 784 92 28 voor advies en technische informatie of bekijk de complete serie in onze online catalogus.

Meer weten over dit product?

catalogus VAV Catalogus SmartVary Neem contact op