Dit lichtgewicht EPS plenum met rechte stalen aansluiting combineert montage snelheid met uitstekende luchttechnische eigenschappen.

Er bestaan in de huidige markt stalen en ISO plenumboxen. Beide traditionele versies hebben hun eigen voor en nadelen. Zo is staal vooral zwaar en worden er meerprijzen gegenereerd op het inwendig isoleren. Traditionele bestaande ISO boxen hebben over het algemeen een schuine kunststof aansluiting, waardoor de slang aansluiting er voor kan zorgen dat het rooster paneel van de plenum wil wijken. 

Wij hebben beide problemen willen oplossen en hebben lichtgewicht EPS, gecombineerd met de voordelen van een stalen rechte aansluiting

Een stalen rechte aansluiting heeft als voordeel dat de slang geen bocht hoeft te maken naar de rooster aansluiting. Hierdoor ligt de slang op het verlaagde plafond en zorgt het gewicht van de slang niet voor een wijkend rooster paneel op de plenumbox.
Onze stalen aansluiting is tevens optioneel leverbaar met een volumeregelaar.

EPS is isolerend en voldoet aan brandklasse B1 (DIN4102)

Ons EPS plenum is slechts 300mm hoog, heeft aansluitingen 125 t/m 250mm en past op zo goed als op alle 594x594mm plafondroosters uit de markt, met een omgezette kant. Het plenum heeft een gewicht van slechts 650 gram en alle beugels en montage bruggen worden standaard meegeleverd.

Perfecte montage op een veelvoud aan roosterpanelen.

Een veelvoud aan roosterpanelen past op ons EPS plenum. Als het rooster paneel in 90 graden haaks gezet is op 594x594mm, zal het probleemloos passen en makkelijk te monteren zijn.

Supersnelle levertijden en slimme verpakking

Onze EPS plenums liggen bij diverse nationale en internationale partners op voorraad. Wij zelf zijn in staat binnen zeven werkdagen, honderden plenums te produceren met zelf gekozen aansluitmaten. Door het ontwerp van het plenum passen er 48-stuks op een enkele pallet, waardoor verdere transportprijzen enorm gereduceerd worden.

Meer weten over dit product?

Bekijk in catalogus Neem contact op