Bij woningbouwprojecten, ook die in het luxe segment, worden nog steeds traditionele luchtventielen in vaste plafonds geplaatst. Dit is jammer, want een lijnrooster is een veel mooiere oplossing voor de toe- en afvoer van gekoelde en verwarmde lucht.

Bij een high-end afwerking van een ruimte gaat het om de esthetische details. Daarom verbaast het ons dat er in prachtige villa’s vaak nog met lelijke ronde en traditionele luchtventielen wordt gewerkt. Dit kan veel mooier met ons high-end lijnrooster die op allerlei manier kan worden verwerkt in een luxe interieur. 

Smalste lijnrooster van Nederland

Een lijnrooster staat mooier dan het traditionele ronde luchtventiel en kan bijna onzichtbaar worden weggewerkt. De breedte van lijnrooster type TA-THIN is 15mm en de sleuf is slechts 8mm breed. Dit maakt dit type lijnrooster het smalste rooster van Nederland. Het lijnrooster wordt standaard geleverd in satijnglanzend aluminium en is tegen meerprijs leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Op deze manier wordt het lijnrooster een prachtig onderdeel van het luxe interieur!

Maatvoering en montage lijnrooster type TA-THIN

Dit lijnrooster heeft geen omranding en kan probleemloos worden ingestuct. De inbouwhoogte (met plenum) is 174mm. In stalen plafonds kunt u kiezen voor tussenbouwmontage.

Airmex staat voor maatwerk. Een veelvoorkomende lengte is 1000mm. Wilt u het lijnrooster korter of langer? Dat is geen enkel probleem en kan in stappen van 1mm. De minimale lengte is 300mm en bij lengtes vanaf 2000mm kunt u de lijnroosters eenvoudig aan elkaar koppelen.

Lijnrooster met volledig instelbare trommel

Het trommel lijnrooster met een al dan niet geïsoleerde plenumbox (Ø 80mm) heeft een volledig instelbaar uitblaaspatroon, middels trommels. De trommels kunnen worden verwijderd als u het lijnrooster alleen voor retourlucht gebruikt. Er zit optioneel ook een volumeregelaar op de plenumbox. 

Vergeet de traditionele roosters en kies voor een veel mooiere oplossing voor de toe- en afvoer van gekoelde en verwarmde lucht!

Meer weten over dit product?

Bekijk in catalogus Neem contact op