Laat het prachtige lijnenspel van een rond plafond niet onderbreken door een standaard recht lijnrooster of een traditioneel rond luchtventiel. Kies voor de nieuwe trend in plafondafwerking, een gebogen lijnrooster. 

Van kledingwinkels en boardrooms tot exclusieve villa’s en city apartments, steeds meer architecten kiezen in exclusieve interieurs voor het beste én het mooiste gebogen lijnrooster.

Een gebogen lijnrooster is namelijk zeer fraai weg te werken in een radius en esthetisch prachtig voor een luxe afwerking en uitstraling.

Airmex volgt de trends in de markt

In het buitenland wordt al volop gekozen voor dit exclusieve gebogen lijnrooster, waarvan de radius per 150mm lengte instelbaar is tussen de 0° en 180°. In Nederland is dit mooie rooster nog relatief onbekend.

Airmex luistert naar haar klanten en pikt de trends in de markt snel op. Op dit moment is Airmex de enige partij in Nederland die dit exclusieve gebogen lijnrooster in elke gewenste radius kan maken en leveren. Optioneel kunt u kiezen voor plenumboxen in dezelfde radius als het rooster en volumeregelaars in de plenumboxen. De montage in vaste plafonds gaat via een onzichtbare beugel of plenum bevestiging. Eventueel kan het rooster ook nog frameloos geleverd worden.

Prachtig lijnenspel aan het plafond van ronde ruimten en gebouwen

Het volledig instelbaar trommel lijnrooster type TA-LK7 CURVED met omranding is geschikt voor de toe- en afvoer van gekoelde en verwarmde lucht. Dit rooster is specifiek bedoeld voor ruimtes met een hoge mate van afwerking. Het wordt in dezelfde ronde radius verwerkt als de overige gebouwgebonden wensen.

Maatwerk waarmee elke architect een signatuur afgeeft

Het gebogen lijnrooster is net zo’n esthetische parel als het door Airmex ontwikkelde lijnrooster TA-TH, dat door steeds meer architecten en bouwers van exclusieve interieurs wordt gebruikt om een plafond extra cachet te geven.

Airmex staat voor maatwerk. De standaardlengte van de TA-LK7 CURVED is 1000mm. Wilt u het curved lijnrooster korter of langer? Dat is geen probleem en kan in stappen van 1mm. De minimale lengte is 600mm en bij lengtes vanaf 2000mm kunt u de lijnroosters eenvoudig aan elkaar koppelen. 

Speel het spel van de ronde lijnen en dit lijnrooster beweegt moeiteloos met je mee.

Meer weten over dit product?

Bekijk in catalogus Neem contact op