Het prachtige lijnenspel van een rond plafond mag niet doorbroken worden door een standaard lijnrooster. Het is dan ook de nieuwe trend in plafondafwerking: een gebogen lijnrooster, esthetisch zeer fraai weg te werken in een radius.

Van kledingwinkels en boardrooms tot exclusieve villa’s en city apartments, steeds meer architecten kiezen voor het beste én het mooiste.

Het gebogen lijnrooster: een trend in exclusieve interieurs

Voor voorbeelden moeten we vooralsnog uitwijken naar het buitenland – in Nederland wordt nog niet vaak gekozen voor dit zeer exclusieve gebogen lijnrooster, waarvan de radius per 150mm lengte instelbaar is tussen de 0° en 180°. Hebben Nederlandse architecten er het budget niet voor, of weten ze gewoon niet dat dit rooster te leveren is door Airmex?

Prachtig lijnenspel aan het plafond van ronde ruimten en gebouwen

Het volledig instelbaar trommel lijnrooster type TA-LK7 CURVED met omranding is geschikt voor de toe- en afvoer van gekoelde en verwarmde lucht. Het is specifiek bedoeld voor ruimtes waarbij een hoge mate van afwerking wordt nagestreefd en het rooster in dezelfde ronde radius wordt verwerkt als de overige gebouwgebonden wensen.

Airmex is de enige partij in Nederland die gebogen lijnroosters kan maken in elke opgegeven radius. Optioneel kunt u kiezen voor plenumboxen in dezelfde radius als het rooster en volumeregelaars in de plenumboxen. De montage in vaste plafonds geschiedt middels een onzichtbare beugel of plenum bevestiging. Eventueel kan het rooster frameloos geleverd worden.

Maatwerk waarmee elke architect een signatuur afgeeft

Airmex luistert naar klanten en pikt snel de trends in de markt op. Dit gebogen lijnrooster is net zo’n esthetische parel als het door Airmex ontwikkelde lijnrooster TA-THIN, dat door steeds meer architecten en bouwers van exclusieve interieurs wordt gebruikt om een plafond extra cachet te geven.

De standaardlengte van de TA-LK7 CURVED is 1000mm. Wilt u ‘m korter of langer? Dat kan, in stappen van 1mm. Airmex staat voor maatwerk. De minimale lengte is 600mm en bij lengtes vanaf 2000mm kunt u de lijnroosters eenvoudig aan elkaar koppelen. Dus speel het spel van de ronde lijnen – dit lijnrooster beweegt moeiteloos mee.

Meer weten over dit product?

Bekijk in catalogus Neem contact op