Grada International NV is al meer dan een halve eeuw een betrouwbare fabrikant en deskundige leverancier van luchtverdeel appendages.

Voortdurende ontwikkeling bij Grada international van het productassortiment door een eigen R&D-afdeling, een sterk geoptimaliseerde productieorganisatie en de deskundige technische ondersteuning van de verkoopafdeling hebben van Grada International een hoog aangeschreven en betrouwbare partner gemaakt in de wereld van ventilatie en luchtregeling.

Een breed assortiment van producten 

Grada International biedt een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën en toepassingen. Van ventilatieroosters tot luchtkanalen en diffuseurs, Grada International heeft alles wat je nodig hebt om de luchtkwaliteit en het comfort in gebouwen te verbeteren.

Met behulp van geavanceerde productietechnieken produceert Grada International hoogwaardige producten die zorgen voor een optimale luchtstroom en temperatuurregeling. Deze producten worden vervolgens geverfd en verpakt, klaar om naar klanten over de hele wereld verzonden te worden

Focus op Kwaliteit en Service

Bij Grada International staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door voortdurende investeringen in onderzoek en ontwikkeling blijft het bedrijf innovatieve oplossingen bieden die voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt.

Daarnaast hecht Grada International veel waarde aan de afwerking van haar producten. Elk product wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit garandeert niet alleen duurzaamheid en betrouwbaarheid, maar ook een lange levensduur van de producten.

West Europees

De producten van Grada international worden ontwikkeld in Lokeren België. Vanuit plaatstaal of geëxtrudeerd aluminium om uiteindelijk tot een afgewerkt, gecoat en verpakt product te komen. De productie wordt ondersteund door een matrijzenwerkplaats. Het machinepark wordt continu geüpgraded, terwijl Grada international zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een CNC-gestuurde en semi-automatische werkomgeving.

Belangrijkste kernwaarden van Grada International

  • Ontwikkeling en productie in west Europa. 
  • Korte levertijden. 
  • Eigen poederstraat. 
  • Producten worden in een acoustisch en comfort labaratorium opgemeten. 

Samenwerking

Wij werken inmiddels ruim 15-jaar non-exclusief met Grada international voor klanten in het binnen en buitenland. 

Meer weten over Grada international ?

Neem contact op