Met een inductievoud van 71%, is geen inblaastemperatuur meer te laag.

Het meest gezochte zoekwoord op onze website is "airco plafond rooster". Hoog tijd dus voor een stukje uitleg, wat nu werkelijk het beste rooster is voor airconditioning en VRF installaties met een plafondrooster lay-out.

Airconditioning en VRF installaties hebben over het algemeen een zeer lage inblaastemperatuur.

Hoe lager de inblaastemperatuur is, hoe moeilijker het wordt het comfort in de leefzone te garanderen. Op basis van dit gegeven worden er vaak hooginducerende plafondroosters toegepast. Deze plafondroosters zijn echter niet extreem inducerend en induceren rond de 30 tot 50% van de primaire luchthoeveelheid. Onze TA-DAI lijn is ontworpen voor het behalen van zeer grote inductie vouden tot ruim 71% bij een juiste selectie. 

Met een inductievoud van 71% bereik je met een inductiekern altijd een stabiele inblaastemperatuur. 

Indien de primaire lucht 12 graden is, met een ruimte temperatuur van 24 graden. Betekend dit met een inductievoud van 71% een ruimte benadering van 17 graden. Dit is ruimschoots voldoende om tochtvrij te kunnen inblazen. 

Wij leveren de TA-DAI voor zowel vaste, als systeemplafonds.

De TA-DAI wordt geleverd vanaf aansluitdiameter 160mm en loopt tot 355mm. Tot model 315mm kan hij geleverd worden voor 594x594mm inleg plafonds. De meest ideale montage hoogte is tussen de 2,5 en 3 meter. 

Ondanks de wat magere beeldkwaliteit, kan hier de inductie power bekeken worden: Youtube

Meer weten over dit product?

catalogus TA-DAINeem contact op